JEZIK KAO ASESOAR

Zar ovo nije bizaran način za privlačenje pozornosti?

06.09.2013 u 14:17

  • +3

Miley Cyrus

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

O njoj se prestaje se pričati

Bivša teen zvijezda šokirala je svojim lascivnim nastupom na dodjeli MTV VMA 2013, a mnogi se ne mogu načuditi ni njezinom novom zaštitnom znaku – stalnom pokazivanju jezika.

I dok njezine showbizz kolegice privlače pozornost zanimljivim modnim dodacima, Miley koristi svoj jezik kao bizaran asesoar.

'Njezin jezik mora da je stalno jako suh', šaljivo je prokomentirala glumica Kate Mara ('House of Cards') nakon Mileyinog šokantnog twerkinga (dakako, popraćenim neizbježnim jezikom) na dodjeli MTV VMA.

A taj famozni jezik nije toliko ni originalan -još davno ga je 'isfurao' Gene Simmons iz Kissa (mada, ako ćemo sad u detalje, kod Miley je jezik uvijek usmjeren u jednu stranu). 

No čini se da glumicu i pjevačicu koja se proslavila kao slatka djevojčica u teen seriji Hannah Montana takvi komentari nimalo ne brinu. Dapače, ona smatra da je svojim nastupom ušla u povijest: 'Ne obraćam pažnju na negativnosti jer to sam već vidjela toliko puno puta. Koliko smo puta to već vidjeli u pop glazbi? Madonna je to učinila. Britney je to učinila. Svaka VMA izvedba, to je ono što tražiš; želiš stvarati povijest.'