PUN POGODAK

Zar Jennifer Aniston nije oličenje elegancije?

16.11.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston poznata je po ljubavi prema jednostavnim, ali sofisticiranim krojevima te je oduvijek najviše voljela crnu boju, barem do sada

Jennifer se izgleda konačno odlučila malo više odvažiti i češće nositi boje, a publika i kritika to su rado dočekali s puno pohvala.

Na premijeri drugog nastavka filma 'Kako se riješiti šefa?' slavna je glumica gotovo svakoga dana na crvenom tepihu. I pri svakom izlasku bira outfite koji su sve razigraniji. Dok je neki dan na londonskoj premijeri navečer odjenula crnu haljinu s crvenim upečatljivim detaljem, u dnevnoj je varijanti bila jednako glamurozna s monokromnom kombinacijom.

Lijepa glumica odjenula je usku pencil crnu suknju te naglasak ostavila na bijelom topu peplum kroja. Budući da je top oko struka imao i pojas koji podsjeća na remen, dodatno je naglasio njenu vitku liniju. Za obje skupe krpice odgovoran je dizajn Bouchre Jarrar, a cipele koje je nosila opet su imale potpis slavnog Christiana Louboutina

Strani mediji svaki čas pišu kako je glumica konačno sretna i zadovoljna svojim životom uz zaručnika Justina Therouxa pa je i to možda razlog što je počela češće nositi boje.