LATINO LJEPOTICA

Zapalila Instagram: Obožavatelji Jennifer Lopez ne mogu se načuditi isklesanim trbušnjacima

20.08.2021 u 12:15

Bionic
Reading

Glumica, pjevačica i poduzetnica Jennifer Lopez, koja je ove godine proslavila 52. rođendan, ne prestaje izazivati divljenje svojih brojnih fanova zavidnom figurom i mladolikim licem

Jennifer, koja je obnovila vezu s bivšim zaručnikom Benom Affleckom, poznata je i po svojoj nevjerojatnoj disciplini, pa i ljeto provodi marljivo radeći.

Zanosna latino diva predstavila je svoj novi projekt na Netflixu fotografijama na Instagramu, a one su oduševile njezine fanove.

Jenny From the Block u glamuroznom izdanju u svojoj omiljenoj bež boji izazvala je opće oduševljenje, a Instagram je gorio od komentara na račun njezine bezvremenske ljepote jer u posljednje vrijeme naprosto blista.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna ljepotica portorikanskih korijena sve je očarala u ženstvenom odijelu s potpisom Brunella Cucinellija, ispod čega je nosila efektni top od pletiva (Cult Gaia).

'Pogledajte te trbušnjake', 'O Bože, prelijepa si', 'Kraljica', 'Očaravajuća', hvalili su je njezini fanovi pa je u kratkom roku Jenniferina objava skupila više od dva milijuna lajkova.

Riječ je o brendu čije upečatljive kreacije od pletiva rado nose mnoge poznate trendseterice poput Rosie Huntington-Whiteley i Kendall Jenner.

Na drugoj fotografiji je pak zadivila u prelijepoj haljini također u bež nijansi, sa seksi trakama koje su istaknule njezin isklesani trbuh, kao i vitku figuru.

Mladenačka frizura za koju je bio zadužen Chris Appleton i diskretan make up zaokružili su ovo zavodljivo izdanje Lopez, a hashtagovima poput 'Netflix Outfit Check' i 'Something is Coming' dala je naslutiti da je riječ o Netflixovu projektu 'Con Todo'.