MARION COTILLARD

Kulerska nonšalancija na djelu: Slavna oskarovka prošetala u izdanju vrijednom kopiranja

20.08.2021 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon što su uživali u petominutnoj ovaciji publike na filmskom festivalu u Cannesu, glumački dvojac Adam Driver i Marion Cotillard film 'Annette' ovoga su tjedna predstavili u Los Angelesu, a slavna oskarovka i ovom je prilikom potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda

Francuske glumice Juliette Binoche ili Marion Cottilard uvijek izgledaju kao da su upravo sišle s modne piste, a zajedničko im je to da nikad ne izgledaju kao da su se previše potrudile.

Njihov spoj bezvremenskih i trendovskih komada koji nonšalantno ističu gdje god se pojave nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a modnu formulu po kojoj su Francuskinje i zaradile titulu jednih od najbolje odjevenih dama na svijetu, na crvenom tepihu u Los Angelesu Marion je posebno istaknula.

  • +3
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Posljednjih mjeseci ovu slavnu oskarovku najčešće se može ugledati u kreacijama s potpisom francuske kuće Chanel s kojom ju veće unosna modna suradnja, a za takvu jednu odlučila se i za američku premijeru svog filma.

Uz ekipu filma 'Annette', Marion je crvenim tepihom prošetala u kombinaciji koja se s lakoćom može nositi i na gradskim ulicama. Uz crno-bijeli topić na prugice i bez naramenica nosila je sivi model takozvanih 'uredskih' hlača kojima popularnost ne prestaje rasti, da bi cjelokupno izdanje zaokružila visokim sandalama i frizurom u znaku zanimljive pletenice.