DUA LIPA

Zanosna Kosovarka ovim je izdanjem na crvenom tepihu uspjela zasjeniti mnoštvo ljepotica

27.01.2020 u 14:08

Bionic
Reading

Slavna pjevačica kosovskih korijena Dua Lipa s brojnim kolegama prisustvovala je novom izdanju dodjele glazbenih nagrada Grammy, a svojim modnim odabirom uspjela je osigurati posebnu pozornost na crvenom tepihu

Osim po glazbenim uspjesima, Dua Lipa svjetsku prepoznatljivost stekla je egzotičnom ljepotom i specifičnim modnim stilom koji je i ovoga puta došao do izražaja.

Na svečanu ceremoniju dodjele nagrada u Los Angelesu slavna Dua Lipa pristigla je u pratnji dečka i brata poznatih sestara Hadid, a na crvenom tepihu uspjela se istaknuti prošetavši u bijeloj kombinaciji od svile stvorenoj od korzetnog topa i duge suknje slip kroja.

  • +2
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Riječ je o kreaciji s potpisom slavnoga američkog dizajnera Alexandera Wanga, a da svečani dojam bude potpun, pobrinula se odabirom decentnog dijamantnog nakita uz frizuru zalizane punđe s pramenovima i make-upa u znaku plavog sjenila na očima za kojeg se pobrinula poznata njujorška vizažistica Samantha Lau.

Svilenu kombinaciju s potpisom Alexandera Wanga uz blještavi nakit za Duu je odabrao stilist Lorenzo Posocco, s kojim već neko vrijeme surađuje kada je riječ o kreiranju svečanih izdanja za hod na crvenom tepihu.