ALESSANDRA AMBROSIO

Zanosna brineta proljetni stajling začinila tenisicama koje su očarale i Hrvatice

11.05.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Lijepa Brazilka Alessandra Ambrosio, bivša Victorijina anđelica po pitanju mode ništa ne prepušta slučaju i svojim besprijekornim izdanjima uvijek privlači zadivljene poglede

Slavna ljepotica rođena u Brazilu može se pohvaliti zavidnom figurom pa često nosi vruće hlačice u kojima do izražaja dolaze njezine vitke noge.

Ni ova lijepa brineta ne može dan započeti bez omiljene kave pa se u cool proljetnom izdanju uputila po svoj omiljeni napitak.

  • +4
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za ovu je prigodu odabrala trendi tirkiznu nijansu koja ističe njezinu tamnu kosu i preplanulu put, pa su je mnogi pogledi pratili dok je šetala ulicama Los Angelesa.

Alessandra nije odoljela šarmu retro tie-dye uzorka koji je ove godine must have, a dominirao je modnom scenom u 90-ima.

Slavna manekenka koja je nedavno proslavila 39. rođendan, spretno je iskombinirala zeleni kardigan s tim veselim uzorkom, vruće tie-dye hlačice u bijelo-zelenoj kombinaciji i majicu s printom.

Odličan look koji joj baš dobro pristaje, zaokružila je još jednim modnim komadom za kojim luduju strane i domaće fashionistice - upečatljivim tenisicama brenda Golden Goose. Šarmu ovih prepoznatljivih tenisica nisu odoljele ni Jenna Dewan, Selena Gomez, Ljupka Gojić Mikić, Iva Radić, Tatjana Dragović, Mirela Forić Srna...

  • +6
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Jenna Dewan odlučila se za model 'Superstar' efektnog vojničkog uzorka, kominirajući ih s bijelim skinny trapericama, bijelom majicom, sivim pletenim kardiganom s potpisom brenda Ugg i velikom crnom torbom.

Popularne tenisice obožavaju i brojne poznate Hrvatice, među kojima su dizajnerica i bivša manekenka

Kako su i u Kaliforniji na snazi mjere sprječavanja širenja koronavirusa, lijepa Ale je nosila efektnu masku animal uzorka u crnoj i bijeloj kombinaciji.

Inače, Alessandra je još 2017. objavila kako više neće biti u timu Victorijinih anđelica, a poduzetna manekebja prošloga je ožujka sa sestrom Aline i prijateljicom Gisele Coria lansirala novu kolekciju kupaćih kostima.