TRI MJESECA NAKON PORODA

Žanamari se pohvalila ubojitim trbušnjacima

27.08.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Pjevačica Žanamari rodila je djevojčicu Gabrielu krajem svibnja, a na svojem Instagram-profilu pohvalila se vitkom linijom i trbušnim mišićima koji zaista jesu za svaku pohvalu

Žanamari Perčić uspješno je spojila glazbenu karijeru benda J'Animals i majčinske obveze, a uz to je pronašla vremena kako bi liniju nakon trudnoće što prije vratila u savršeno stanje.

Fotografija na Instagramu, koju je objavila, to jasno i pokazuje, posve je vidljivo da se Žanamari itekako trudi živjeti zdravo te puno vježbati. Prijatelji i fanovi odmah su primijetili ubojite trbušnjake pa su pjevačicu zasluženo pohvalili, uz pokoji komentar kako bi voljeli kada bi njezina glazba bila u još malo žešćem ritmu.

Ona im je odgovorila kako joj je možda malo lakše postići zavidnu liniju jer ima supruga koji joj priprema obroke i pruža potporu.

Henganje nakon svirke. Gabčo se ne predaje ??. #rnrbaby

Posted by Žanamari & J'Animals on 16. kolovoz 2015

Iako je rodila prije tri mjeseca te najviše uživa u majčinskoj ulozi, uspijeva odraditi i koji koncert. No, od svoje se kćerkice ne odvaja niti tada što dokazuje fotografija na Facebook-profilu benda. Naime, malena djevojčica uživa u kolicima dok Žanamari pjeva.

Moja mala obitelj je super, baš uživamo. Brak super funkcionira, a Gabriela je čudo', pohvalila se nedavno Žanamari Perčić i to joj vjerojatno daje energiju da se posveti sebi i svojem zdravlju pa izgleda bolje, nego ikad prije.