S POTPISOM CHANELA

Udobne i skupocjene: Blake Lively osvanula s najpoželjnijim modelom 'ružnih' sandala

13.07.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Trendovi u svijetu obuće ove sezone su šaroliki koliko i kontroverzni. Uz anatomske natikače ili japanke na petu, ovog ljeta nanovo svjedočimo velikoj popularnosti neuglednih sandala na čičak, a nije im odoljela ni slavna Blake Lively

Zvijezda serije 'Gossip Girl' viđena je u rijetkom izlasku u New Yorku. Njezina lagana odjevna kombinacija, savršena za sve nadolazeće ljetne avanture, sastojala se od traper hlačica, ružičaste košulje i odgovarajuće traper jakne.

Posegnula je i za omiljenim holivudskim dodatkom, maskom s dodatkom vezice brenda Bandolier, a izgled je zaokružila parom glomaznih sandala na čičak, no ne i bilo kakvom verzijom.

Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Odabir 33-godišnje glumice pao je na jedan od najpoželjnijih modela takozvanih čeških sandala. Riječ je o verziji s potpisom francuske modne kuće Chanel, a kojoj do danas nisu odoljele brojne zaljubljenice u modu s Instagrama. Spomenuti model svoju premijeru doživio je prošle godine na pistama, a kada se našao u prodaji, ubrzo je rasprodan.

I godinu kasnije uživa veliku popularnost u modnim krugovima, a stiže i s paprenom cijenom od oko 14 tisuće kuna, no na sreću modnih ovisnica, popularni high street brendovi i ove godine potrudili su se da ne manjka njihovih pristupačnih verzija.

  • +33
Sandale na čičak Izvor: Promo fotografije / Autor: promo