RASTAVA JOJ GODI

Zaljubljena Heidi Klum zaplovila dizajnerskim vodama

30.04.2012 u 13:49

Bionic
Reading

Rastava očito sjajno utječe na prelijepu Njemicu koja, osim što opet ljubi, dizajnira dječju kolekciju koja uključuje sve – od igračaka, krevetića i zavjesa do odjevnih predmeta

Nakon što se rastala od Seala, Heidi Klum cvjetaju ruže kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Dok lijepa Njemica više ne skriva novog dečka s kojim se već dugo poznaje jer zajedno surađuju u šouu 'Germany's Next Top Model', u međuvremenu je pronašla vremena i opet zaplovila dizajnerskim vodama.

Ovog puta nije riječ o kolekciji nakita ili krpicama za trudnice, nego je udružila snage s Babies 'R' Us (dječjim odjelom Toys 'R' Us) kako bi kreirala dječju kolekciju Truly Scrumptious koja će svjetlo dana ugledati već na jesen. Linija je namijenjena djeci do pet godina, a moći će se kupiti u njihovim trgovinama ili naručiti online. No majka četvero djece otkrila je da nije riječ samo o modnoj kolekciji.

'Dizajnirala sam krevetiće, deke, zavjese, svjetiljke, igračke za kupanje, plišane životinje... Kad su djeca u pitanju, u sve sam upućena', rekla je Heidi. Naravno, pozabavila se i onime što joj najbolje ide: 'Dotakla sam se svega, od cipela, čarapica, rublja i pidžama do haljina, traperica, tajica i vesti.'

Iako u dizajniranju daje prednost praktičnosti i jednostavnosti, bitan joj je i obrazovni aspekt – primjerice, pokrivač s dva lica s dvije tematike, džunglom i podvodnim svijetom. 'To je puno bolje od ružičaste deke. Mislim da to pomaže djetetu da se razvije', rekla je Heidi.