ZRAČI SEKSEPILOM

Zahvaljujući ovoj haljini Jessica Alba sve je očarala na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa

07.01.2020 u 11:44

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih holivudskih ljepotica, Jessica Alba, ukrala je sve poglede na tradicionalnoj zabavi WarnerBros x InStyle nakon dodjele Zlatnih globusa na Beverly Hillsu. Zanosna glumica, koja s filmskim producentom Cashom Warrenom ima troje djece, zablistala je na crvenom tepihu u statement haljini koja je još jednom istaknula njezinu besprijekornu figuru

Nakon svečane dodjele Zlatnih globusa na kojoj su brojne slavne dame zablistale u glamuroznim toaletama, održan je tradicionalan after party na kojem su zvijezde osvanule u nešto seksepilnijim izdanjima. Osim džepne Venere Salme Hayek koja je zahvaljujući svom dekolteu bila glavna zvijezda Zlatnih globusa, veliku pažnju svojim je stajlingom izazvala i Jessica Alba.

Slavna glumica ne pojavljuje se često na društvenim događanjima, no prestižnu dodjelu nagrada nije željela propustiti, a nakon svečanog djela ceremonije, 38-godišnja glumica se pridružila brojnim kolegama na tradicionalnoj 21. zabavi u organizaciji WarnerBrosa i InStylea.

  • +4
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Jean-Baptiste LACROIX / AFP / Profimedia

Holivudska ljepotica koju većina pamti po ulogama u filmovima 'Fantastična četvorka', 'Honey', 'Predigra za brak' i 'Opasno plavetnilo' plijenila je pažnju na zabavi u dugačkoj statement haljini na resice s potpisom pariškog brenda J. Mendel koja je u prvi plan stavila dekolte, ali i besprijekornu figuru na kojoj Alba marljivo radi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🏆🏆

Objavu dijeli Jenny (@inspirationxworld)

Iako je rodila troje djece, atraktivna brineta brzo je povratila staru liniju, no u nekoliko je navrata priznala kako je sklona debljanju, zbog čega cijeli svoj život vodi računa o tome što jede i redovito vježba.

Od tekućine pije isključivo kavu, čaj i kokosovu vodu, svako jutro započinje proteinskim shakeom, a njezina prehrana prehrana obiluje svježim povrćem i voćem, humusom i jajima. Povrh toga, Alba redovito vježba, iako priznaje da ne voli treninge koji uključuju trčanje, skakanje i vježbe s teretom, a dugi niz godina prakticira jogu bez koje ne može zamisliti svoju dnevnu rutinu.

  • +64
Dodjela Zlatnih globusa 2020. Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN MONTERROSA