SPREMNE ZA ZIMU

Zagrijte se čupavim krznenim prslucima i budite šik

30.11.2010 u 09:06

Bionic
Reading

Tek što su se temperature opasno spustile prema nuli, domaće su trendseterice pohrlile iz svojih ormara izvući svoj čupavi krzneni prsluk koji je must-have ove sezone

Nakon što su poharali modne piste i najavili novi trend, krzneni prsluci preplavili su dućane i nametnuli se kao obavezni modni komad ove sezone koji svaka sljedbenica modnih trendova mora imati u svojoj zimskoj kolekciji. Kratkodlaki, dugodlaki čupavi krzneni prsluci, mogućnosti su razne, baš kao i dužine, krojevi i boje, osobito ako je riječ o umjetnom krznu. Ne samo da je jeftinije, nego je prihvatljivije, osobito ako volite životinje, ali svakako pazite na njegovu kvalitetu kako ne biste nakon par izlazaka izgledali kao da ste zabunom preko leđa nabacili ofucani čupavac iz dnevne sobe.

Krznene prsluke možete nositi u svakoj prilici, a čak i najjednostavnijoj modnoj kombinaciji dat će dozu glamura. Odlično idu uz traperice, ali i uz suknje ili haljine gipsy stila. Ovisno o modelu, možete ih nositi ležerno rastvorene ili stegnute u struku, a prema prilici možete birati i pojas koji će biti široki kožni remen za dnevnu varijantu ili pak svilena vrpca za večernje izdanje.

Odaberite svog medu, zeku, liju ili ovcu i budite hit ove sezone. Osim što ćete u njemu izgledati šik, topli će vas prsluk grijati na zimskim temperaturama.