NIKOLINA PIŠEK:

'Zadovoljna sam svojim ljubavnim i seksualnim životom'

26.10.2011 u 10:12

Bionic
Reading

Nikolina Pišek otvorila je dušu i rekla da joj nije želja napraviti svadbu sa svim popratnim folklorom – kolonom i pucnjavom u zrak; u brak može ući samo na prepad

Prezgodna voditeljica Nikolina Pišek za srpski časopis Kurir rekla je kakve su šanse da ima veliku svadbu.

'Koliko god ideja o braku bila primamljiva, nevjerojatno se opirem pomisli da ću ikada morati organizirati veliku proslavu sa svim propratnim folklorom - sviračima, kolonom automobila, trubljenjem, pucnjavom u zrak, rodbinom koju ću prvi put vidjeti na licu mjesta. Odmah me prođe volja', rekla je Nikolina koja je zadovoljna svojom vezom na daljinu s Matijom Ćorkovićem. Zaključila je i da je zadovoljna i svojim seksualnim životom.

'Seksualnost je za mene samo jedan neodvojiv dio ljubavnog života. Ni jedno ni drugo ne mogu opstati na duge staze ako se zanemare, a u mom slučaju nijedno ne može opstati kao samostalni entitet. Dakle, ako je premisa da sam zadovoljna svojim ljubavnim životom, onda se zaključak logično nameće.' Nikolina je dodala da ne može bez pomagala u životu.

'Bez mašine za rublje, fena, miksera, usisivača i mašine za pranje suđa ne mogu zamisliti život. Ozbiljno!' rekla je Nikolina i dodala da je nekad zavidna drugim kolegicama na liniji, jer je trava uvijek zelenija drugdje.