KRALJICA STILA

Zaboravite neudobne štikle, ovo su cipele koje idu na sve

07.07.2016 u 13:22

Bionic
Reading

Tjedan visoke mode u Parizu nikako ne može proći bez najpoznatije svjetske fashionistice Olivije Palermo, a čak je i samim dizajnerima važno da prati njihove nove kolekcije. I dok je obavezno čeka mjesto u prvom redu, Olivia uvijek ima osebujan styling kojim je u centru pažnje, htjela to ona ili ne

Olivia Palermo poznata je zbog svog posebnog, pomalo pomaknutog, ali uvijek besprijekornog osjećaja za stil, a čak i kada treba smisliti nekoliko stylinga zaredom, ona ih uspijeva složiti tako da su pravo osvježenje na modnoj sceni.

Dok je na revijama slavnog Valentina i Elieja Saaba bila u glamuroznijem izdanju i cipelama kakve se ne bi odmah svidjele svakoj ženi, na dobrotvornom balu u organizaciji modne kuće Louis Vuitton i reviji Alexis Mabille potpuno je promijenila modni smjer.

Rock chic styling na reviji Alexis Mabille upotpunila je omiljenom kožnom jaknom Rebecce Minkoff ukrašenom zakovicama. Uz traperice i klasične štikle, ispod jakne je imala košulju s vezicama, a to je jedan od trendova koji su mnoge slavne ljepotice rado nosile ove sezone, doduše na bodiju iz kolekcije T by Alexander Wang.

Kako je već sve navikla da se dive njezinom spajanju naoko nespojivih komada, pariški Tjedan visoke mode očito joj je bio idealna prilika da pokaže kako se glamurozne haljine mogu nositi i uz cipele s ravnom petom. Uz Valentinovu kratku haljinu prepunu srebrnih resica imala je lakirane crne cipele Rogera Viviera, a uz prelijepu čipkanu i izazovnu kreaciju Elieja Saaba odabrala je pak špic balerinke od brušene kože slavnog Jimmyja Chooa. Instinktivno bismo pomislili da takve cipele neće biti najsretnija kombinacija uz večernje haljine najpoznatijih svjetskih dizajnera, ali domišljata Olivia i to jednostavno zna kombinirati bez greške.

Čak i ako se ne možete zamisliti u takvoj kombinaciji za kakvo važno događanje, balska haljina za modernu princezu, koju je nosila na dobrotvornoj zabavi modne kuće Louis Vuitton, sigurno je odlična inspiracija. Olivia je nosila kraću varijantu s puf efektom, istaknutim dekolteom i ukrašenim korzetom, a sve je to začinila sandalama uz hulahupke i modernom jaknom.