blistav look

Cipele sa sjajnim detaljima nisu samo za posebne prilike, ove sezone nose se uz sve

27.06.2023 u 15:26

Bionic
Reading

Ovog ljeta važno je zablistati i to od glave, pa doslovce do pete. Bez obzira odlučite li se ove sezone za vječne balerinke, elegantne salonke ili uvijek trendi ravne sandale s remenčićima sjajni kamenčiči bit će glavni dodatak

Sjajni i svjetlucavi modeli cipela ove sezone nisu rezervirani samo za posebne prilike. Trend cipela ukrašenih sa sjajnim kamenčićima preuzima ljetnu garderobu, kako danju i tako i noću.

Modeli s dodatkom svjetlucavih detalja tradicionalno se biraju uz večernje stajlinge, a kada je riječ o dnevnim varijantama odlučujemo se za udobne, ali itekako upečatljive varijante idealne za podizanje pomalo klasičnog izgleda.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Kako ovog ljeta nositi cipele sa kamenčićima?

Uz dugu košulja haljinu, vječne traperice ili pletene komade – mogućnosti su doista velike.

Večernje haljine, posebno one naoko jednostavne i klasične, odmah će djelovati posebnije uz dodatak ukrašenih natikača s potpeticom ili sandala s tankim remenčićima.

Bacite oko na klasične, ali baš uvijek u trendi sandala s visokom potpeticom i tankim remenčićima kakve potpisuje Saint Laurent, ravne i posve neodoljive Mary Jane koja dolaze od modne kuće Alaia, slingback Gucci sandale koje je chic koliko i udobne ili balerinke sa kamenčićima iz Manga…

Bilo da želite dobiti koji centimetar na visini ili igrate na kartu udobnosti, jedno je sigurno: cipele sa kamenčićima bit će modna opsesija sljedećih mjeseci.

  • +16
Cipele sa sjajnim kamenčićima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo