UDOBAN I ELEGANTAN

Zaboravite na 'mamine' traperice: Ovaj model novi je hit na modnoj sceni

04.07.2018 u 14:14

Bionic
Reading

Kada je riječ o mnogima omiljenim trapericama, modna industrija posljednjih sezona intenzivno se fokusirala na retro modele, a popularne cropped inačice i takozvane mamine traperice u narednim mjesecima pokušat će zamijeniti opušteni i iznimno udobni modeli kojim ne manjka elegancije

Opuštene traperice pune dužine nogavica, ravne ili nešto šire siluete, kakve je 70-ih ponosno nosila glumica Jane Birkin, a 90- ih godina slavna Kate Moss u modu se vraćaju na velika vrata, ako je suditi prema mišljenju modne biblije Vogue.

Svoju tvrdnju Vogue je pokušao potkrijepiti aktualnom ponudom traperica s dizajnerskim potpisom pritom ističući zašto je baš ovaj model traperica idealan odabir u odnosu na ostale popularne modele.

Osim što prekrivaju gležnjače, ovaj hit model traperica u nastajanju moguće je nositi uz visoke potpetice i smatra se znatno elegantnijim odabirom od modela s neporubljenim nogavicama.

  • +8
Hit traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Iako svjesni velike popularnosti takozvanih 'maminih' modela, koje karakterizira visok struk i kruti materijal trapera, uredništvo najutjecajnijeg modnog magazina uvjereno je da će narednih mjeseci u svijetu traperica prioritet biti udobnost, a modeli opuštena kroja koje čini rastezljivi traper i krasi standardna visina struka idealan su primjer tomu.

Osim u kolekcijama s dizajnerskim potpisom, spomenute inačice modela s retro prizvukom već naveliko krase ponudu omiljenih high street brendova poput španjolske Zare i britanskog Topshopa.