idu uz sve

Zaboravite na crnu obuću, ovo je ultimativni trend cipela za iduću godinu

15.09.2023 u 16:31

Bionic
Reading

Srebrne cipele više se ne nose samo u svečanim prilikama. Sada je to vladajući trend koji će obilježiti sezonu pred nama i podići baš svaki stajling

Srebrne cipele do sada smo smatrali ultimativnim izborom za sve vrste svečanih prilika, od proslave kraja godine do glamuroznih crvenih tepiha.

No one sada snažno osvajaju modnu scenu, uključujući istaknute modne dizajnere i slavne ljubiteljice mode te su na dobrom putu da postanu najtrendi cipelom u godini pred nama.

Čizme, cipele, sandale... Srebrna boja je apsolutni trend

Činjenica je da su metalik boje ove sezone apsolutni must have u ovosezonskoj garderobi. A pod snažnim utjecajem znanstvenofantastičnog prizvuka, srebrne cipele uzimaju sve više maha kako bi postale it izborom 2024. godine.

  • +5
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Gležnjače s grafičkom estetikom Alexander McQueena, sandale s dvostrukim remenom Marine Serre, Y2K estetika Ludovica de Saint Sernina, MSGM-ova verzija s izrazitim naglascima, draguljasta verzija Rabannea ili čak klasični stil mladog dizajnera Rokha...

Metalik boja je toliko svestrana da će uskoro skinuti crnu s trona.

idu uz sve

Kraljica ulične mode u stajlingu bez mane: Ove cipele bit će jedan od najvećih jesenskih trendova

Pogledaj galeriju

A to se događa iz vrlo jednostavnog razloga - zato što upravo srebrna boja može biti u jednakoj mjeri chic i jednostavna za nošenje, ali pri tome omogućuje lako kombiniranje zahvaljujući različitim varijacijama nijansi i još različitijim stilovima.

Srebrne cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo