U PUNOM SJAJU

Zabljesnula na crvenom tepihu u dosad najboljem izdanju

01.09.2016 u 15:37

  • +21

Crveni tepih u Veneciji

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Crvenokosa glumica Emma Stone uvijek uspijeva izgledati besprijekorno na crvenim tepisima, no na Venecijanskom filmskom festivalu nadmašila je dosadašnje stajlinge i sve očarala srebrnom haljinom čije su resice plesale oko nje pri svakom koraku

Zvijezda filma 'La la Land' redatelja Damiena Chazellea koji se proslavio filmom 'Ritam ludila' u Veneciji je bila magnet za poglede u glamuroznoj srebrnoj haljinici s mnoštvom resica ukrašenih blještavim kamenčićima, a koja nosi potpis Ateliera Versace. Uz nju je nosila metalik srebrne minimalističke sandale i decentan nakit pustivši da haljina zasluženo dominira stajlingom.

U mjuziklu koji kritičari hvale i već sad predviđaju da bi mogao biti u konkurenciji za Oscara 27-godišnjoj glumici partner je holivudski miljenik Ryan Gosling koji glumi jazz-glazbenika u kojeg se zaljubljuje Stone.

Ne čudi, stoga, što je za ovu glazbenu filmsku poslasticu koju s nestrpljenjem iščekujemo u kinima glumica odabrala efektnu i razigranu haljinu koja poziva na ples.

Srebrna haljina Ateliera Versace inspirirana je sirenama, a da je bila savršen izbor za lijepu glumicu, govori i to što su sve ostale uzvanice na crvenom tepihu pale u drugi plan kad se na njemu pojavila blještava Emma.

Sva raskoš haljine došla je do izražaja dok je glumica hodala po crvenom tepihu, a resice plesale oko njezinih nogu. Ni sama glumica nije odoljela da zapleše u njoj, a taj je trenutak na Instagramu ovjekovječila njezina vizažistica Rachel Goodwin.

Because it's physically impossible not to want to dance when wearing this @versace_official dress.

A video posted by Rachel Goodwin (@rachel_goodwin) on