IDEALNA ZA JESEN

Za vječite buntovnice: Ova totalno cool mini suknja s potpisom Zare novi je hit fashionistica

02.11.2022 u 14:47

Bionic
Reading

Španjolska Zara, vjerojatno najpoznatiji dio obitelji Inditex koji obožavaju i domaće zaljubljenice u modu, svake sezone lansira neki hit komad za kojim nastane nevjerojatna pomama

Nakon što smo svakoga ljeta ludovali za prelijepim haljinama s potpisom Zare, i ove jeseni španjolski brend nas stavlja na slatke muke.

Minice ove sezone proživljavaju svoj veliki comeback, a ukoliko i vi volite pokazivati noge ne samo ljeti, onda ćete biti oduševljeni ovim trendom.

Nakon što cargo modeli s džepovima ponovno osvojili trendseterice diljem svijeta, pojavila se i njihova 'srodnica': mini cargo suknja.

Spomenuti model zavladao je instagramskim profilima zaljubljenica u modu te su je već isprobale poznate španjolske influencerice Rocío Osorno i Maríe Segarra.

znaju što rade

Što su Splićanke nosile ovog ponedjeljka: Za njih ljeto još uvijek traje, a modna parada nije rezervirana samo za vikend

Pogledaj galeriju

S puno stila cargo suknju inkorporirale su je u jesenske lookove, što nas nimalo ne čudi jer se radi o univerzalnoj varijanti koja se može nositi u brojnim prigodama.

OLIVIA RODRIGO

Povratak u devedesete: Glazbena senzacija zna kako nositi kultne 'marte' i minicu kariranog uzorka

Pogledaj galeriju

I dok je Rocío tu suknju nosila uz fuksija ružičasti pleteni džemper, Segarra se odlučila za klasičnu plavu 'muškog' stila te nije pogriješila.

S efektnim džepovima sa strane, ovaj nas odjevni predmet vraća odmah u 90-e, a poput istoimenih hlača, može biti niskog i visokog struka te izgleda fantastično.

Fantastično izgleda ako ga sparite s npr. combat čizmama, onima duljine iznad koljena ili - zašto da ne - onima kaubojskog stila.

Zarina minica je već sad veliki hit i vrlo brzo razgrabljena te je dostupna samo u XL i XXL veličinima po prihvatljivoj cijeni od 25,95 eura (oko 195 kuna), no dobra je stvar da slične modele možete pronaći i u ponudi drugih high street trgovina.