UZDBULJIVA SURADNJA

Za sve princeze među nama: Ovo su najpoželjnije cipele u blagdanskoj sezoni

14.12.2021 u 12:32

Bionic
Reading

I dok je jedna uspjela udahnuti novi život kristalnom nakitu, druga je cipele s piramidalnom potpeticom uspjela učiniti svojim modnim pečatom. Sa istom otkačenom vizijom budućnosti mode, dizajnerica Amina Muaddi i Giovanna Engelbet kao kreativna direktorica brenda Swarovski uspjele su stvoriti modnu poslasticu u blagdanskoj sezoni

Dizajnerica za čijim cipelama žude modne ovisnice diljem svijeta udružila je snage s poznatim brendom kristala Swarovski, a rezultat ove suradnje je posebna verzija Julia Glass sandala s potpisom Amine Muaddi koje sada krase kristali brenda Swarovski nalik zakovicama.

Street style zvijezda i kreativna direktorica tvrtke Swarovski, Giovanna Engelbert, u razgovoru za modnu bibliju Vogue nije krila oduševljenje činjenicom da je poznati austrijski brend kristala kojeg zastupa sklopio suradnju s jednom do najpopularnijih dizajnerica obuće.

Baš poput brojnih cipela s Muaddinim potpisom kojim modne ovisnice ne mogu odoljeti, Julia Glass sandale presvučene kristalima Swarovski predstavljaju model kao stvoren za sezonu blagdanskih zabava i domjenaka.

Nježno ružičaste boje remenčica na kojima su poput zakovica postavljeni kristali Swarovski pravi su magnet za poglede, a netom nakon lansiranja u web trgovini brenda Swarovski ove sandale po cijeni od gotovo 10 tisuća kuna uspjele su se rasprodati brzinom svjetlosti.

  • +8
Amina Muaddi Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia