APSOLUTNE VLADARICE 2018.

Za ovim su haljinama svi ludi: Brend koji viđamo posvuda, od Instagrama do crvenih tepiha i kraljevskog vjenčanja

18.12.2018 u 10:19

Bionic
Reading

U modnom smislu godinu na zalasku obilježile su haljine relativno nepoznatih brendova koje su postale veliki hit na Instagramu. Modeli haljina popularnog modnog brenda The Vampire's Wife, osim na najutjecajnijoj društvenoj mreži na svijetu, sveprisutan su prizor na crvenim tepisima, a ovog svibnja postale su omiljen odabir uzvanica kraljevskog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja

Veći zamah na modnoj sceni brend The Vampire's Wife dobio je 2017. godine, kada su se u njihovim haljinama pojavile britanske ikone stila Alexa Chung, Sienna Miller i Keira Knightley, kao i vojska modnih influencerica koje su haljinu nazvanu Festival nosile nekoliko puta.

Zahvaljujući univerzalno laskavoj silueti, jednostavnom okruglom ovratniku, dužini do pola lista i rukavima do lakta ukrašenim volanima, haljine brenda The Vampire's Wife s pravom su postale omiljeni odabir it djevojaka.

  • +9
Haljine s potpisom brenda The Vampire's Wife Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovaj američki brend koji je osnovala supruga pjevača Nicka Cavea i u aktualnoj godini nastavio je nizati uspjehe, a čak tri gošće na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle u svibnju mogle su se vidjeti u haljinama s potpisom The Vampire's Wife.

U svijetu holivudskih zvijezda s A-liste haljine Susie Cave također imaju veliku vojsku obožavateljica, s holivudskom ljubimicom Jennifer Aniston i britanskom glumicom Keirom Knightley koja je zanimljivi cvjetni model nosila na londonskom događanju 'A Life in Pictures' u sklopu dodjele nagrada BAFTA.

  • +2
Keira Knightley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia