10 najpoželjnijih

Za ovim se svi 'grabe': Ovo je lista trenutno najtraženijih modnih komada

20.04.2023 u 08:35

Bionic
Reading

Od nakita pa do zanimljivih modnih dodataka: ova lista uključuje sve najtraženije modne artikle trenutno. Iako će vas neki podaci vjerojatno iznenaditi, Internet ne laže i pamti sva pretraživanja diljem svijeta

Iako možda ne biste rekli prema onome što vidite na ulicama vlastitog grada, a čak ni kada scrollate Instagramom i ostalim društvenim mrežama u nadi da ćete pronaći nešto stilske inspiracije - stigla je lista najpopularnijih odjevnih komada i modnih dodataka po pretraživanju na Googleu.

Prema istraživanju Lysta, ovo je popis najtraženijih artikala prema količini njihovih spominjanja.

Uniqlo okrugla mini torba za rame

Ove sezone it komad je torbica high street brenda Uniqlo koju je moguće pronaći po iznimno prihvatljivoj cijeni od svega 17 eura. Riječ je o crossbody torbici u obliku banane koja je izrađena od najlona zbog čega izgleda sportski i cool.

Dostupna je u deset boja, a o njezinoj popularnosti svjedoči i činjenica da se u posljednjih 18 mjeseci rasprodala čak sedam puta.

  • +3
Uniqlo crossbody torbice Izvor: Promo fotografije / Autor: Uniqlo promo

Sunčane naočale Rick Owens Kriester

Iako ove naočale nose samo najhrabriji, njihov retro vibe obožavaju pripadnici generacije Z.

Rick Owens je američki dizajner koji u svojoj pariškoj bazi stvara kolekcije inspirirane gotičkom estetikom. Zbog svog izričaja nazvan je 'Lordom tame', a njegova moda je spoj mode i sportske odjeće bez rodno uvjetovanih značajki.

Skims Sculpt bodi

Brend popularne Kim Kardashian jedan je od najpoznatijih brendova pod vodstvom neke popularne osobe. Namijenjene ženama s oblinama i ženama koje se žele osjećati i izgledati dobro, kolekcije su izuzetno tražene i imaju vrlo dobre recenzije.

Bodi marke Skims čini figuru vitkijom te funkcionira kao svojevrsni steznik, no žene tvrde da je udoban za nošenje.

Popularna Kardashianka osigurala je da baš svaka od njezinih korisnica može pronaći odgovaraluću veličinu pa brend ima praktički jednaku distribuciju između 2XS i 4XL. Osim toga, kolekcija 'Fits Everybody' se može pohvaliti sposobnošću rastezanja do četiri veličine, što potrošačima omogućuje nošenje i tijekom promjena tijela.

MSCHF Velike crvene čizme

Ove čizme mogle bi vas podsjetiti na obuću kakvu gledate u crtanim filmovima, ali upravo u tome i jest caka!

MSCHF je eksperimentalni modni brend koji voli kreirati svoje proizvode na način da ostavljaju dojam u gledatelju, bilo on pozitivan ili negativan. Ipak, njihova cijena od 350 američkih dolara sigurno je mnogima pretjerana za gumene čizme, no ovdje je riječ o nečem posebnom.

'Crtani film je apstrakcija koja nas oslobađa od ograničenja stvarnosti', objasnili su iz brenda te šaljivo dodali kako čizme rade zvuk 'boing' kada nekoga šutnu, baš kao i u crtićima.

Diesel Denim Maxi suknja

Ukoliko spojite dva trenda sezone, rezultat će vrlo vjerojatno biti ova Dieselova suknja koja spaja najpopularniji materijal sezone - traper i maxi kroj suknji!

Nakon što su obilježile hladne mjesece, suknje od trapera često viđamo i dolaskom proljeća, a načina za njihovo kombiniranje je bezbroj.

Viseće naušnice Bottega Veneta

Bottega Veneta je talijanski brend koji godinama spaja talijanski minimalizam i tradicionalni pristup modi. Pokrivaju baš svaku sferu mode, od odjeće do modnih dodataka.

Ova modna kuća iz Vicenze se može pohvaliti portfeljem nekih od najpoželjnijih dodataka na svijetu, posebice torbama te u zadnje vrijeme i nakitom.

Ove naušnice u obliku suze od čistog srebra možete pronaći po cijeni nešto višoj od 560 eura, a svakako su upečatljiv detalj koji neće proći bez komplimenata.

Adidas Gazelle tenisice

Uslijed popularnosti koju posljednjih mjeseci uživa Adidasov model tenisica Samba, Gazelle su još uvijek broj jedan. Nedavno je Adidas udružio snage s talijanskim brendom Gucci te su nastale popularne 'gazelice' u novom ruhu.

Ove sportske, a chic tenisice rado nose it djevojke, a zbog svoje jednostavnosti često su odabir i žena diljem svijeta koje ih rado nose u različitim prilikama.

Weekday Astro široke traperice

Također još jedan artikl koji spaja trendove sezone: traper i oversized!

RUŠI MODNE PREDRASUDE

Dakota Johnson izgleda sjajno u kombinaciji koja krši modna pravila

Pogledaj galeriju

Ovaj model španjolske modne kuće rado nose ljubitelji streetstyle odjevnih kombinacija, a pristupačna cijena njihovih traperica još je jedno od objašnjenja zašto su hlače ovog brenda toliko popularne.

Torba Alaia Le Coeur

Ova torbica draga je mnogim romantičnim dušama baš zbog srcolikog oblika. Uspješno je osvojila poznate dame poput Francuskinje Tine Kunakey i pop zvijezde Selene Gomez, a cijenom od 790 eura na nju nisu ostale imune ni brojne influencerice.

Visoke tenisice MM6 Maison Margiela x Salomon Cross

Visoke tenisice iz kolaboracije francuskog luksuznog brenda MM6 Maison Margiela sa sportskim brendom Salomon nisu mogle proći nezamijećeno. Ove križne visoke tenisice za trčanje i planinarenje imaju jezičak za povlačenje na peti kao i zakrpu s logotipom na jeziku, što ih čini vrlo upečatljivim odabirom za sve ljubitelje boravka u prirodi.