svi ih nose

Za ovim haljinama krene ludilo svakog proljeća, a ne može im odoljeti ni slavna bogatašica

18.03.2024 u 09:01

  • +3

Nicky Hilton Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: CHAD SALVADOR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rothschild, mlađa sestra Paris Hilton, poznata je po istančanom stilu. A prilikom predstavljanja nove kolekcije cipela pokazala je i upečatljiv proljetni stajling

Nicky Hilton dobro je poznata po svojem sofisticiranom modnom stilu. Najčešće poseže za klasičnim modnim komadima i vrlo uspješno spaja klasičnu eleganciju sa chic i trendi komadima. Elegantno, no nikako strogo i ukočeno, mladenački i uvijek u trendu, ali opet tako bezvremenski – Nicky Hilton stajlinzima pažnju privlači gdje god se pojavi.

Iznimka nije bilo ni predstavljanje proljetne revije linije cipela Nicky Hilton x French Sole, a koje je slavna bogatašica dizajnirala u suradnji s francuskom tvrtkom.

Za predstavljanje linije balerinki kao stvorenih za tople dane, Nicky je posegnula za stajlingom u proljetnim bojama. U prvom planu je bila midi haljina u nježnoj nijansi narančaste. Ono po čemu se isticala bila je bijela čipka koja je obrubljivala dekolte V-oblika te rubove kratkih rukava. Dizajn svilene haljine nalik na spavaćicu potpisuje brend Rixo, čije su kreacije inače vrlo cijenjene i tražene jer predstavljaju sjajan spoj udobnosti i chic elegancije, lako nosive u brojnim prilikama.

Inače, iza brenda Rixo stoje Henrietta Rix i Orlagh McCloskey. Ova britanska modna marka u rekordnom roku osvojila je tržište, a obožavateljicama, među kojima se krije i Kate Middleton, kada su u pitanju bezvremenske haljine ne smeta ni to što na njima piše – 'proizvedeno u Kini'.

Za dizajnima ovog brenda nerijetko poseže i it djevojka Sofia Richie, a prošlog proljeća ultimativni hit bio je model koji je na zanimljiv način spojio dva printa – točkice i uzorak leoparda. Sada je Nicky otkrila novi model koji bi vrlo lako mogao postati novi proljetni hit, posebice jer ide u korak s rastućom popularnošću pastelnih nijansi.

Bogata nasljednica i supruga Jamesa Rothschilda, unuka Victora Rothschilda, trećeg baruna Rothschild, s kojim ima troje djece, stajling je nadopunila torbicom Hermes Kelly, također pastelne nijanse, ali u kontrastnoj zelenoj boji. Za kraj, našle su se tu balerinke, kao neizostavni dio svakog proljetnog stajlinga.

Nicky Hilton Rothschild

Slavna bogatašica velika je ljubiteljica mode, ali ove hlače tek bi se rijetki usudili odjenuti

Pogledaj galeriju