IVANA BANFIĆ:

'Za nudizam sam, a ne samo toples'

09.07.2013 u 10:42

Bionic
Reading

Ivana Banfić ima tijelo za poželjeti, a kako i ne bi kad voli aktivan odmor, ne voli izležavanje na suncu, a zdrav stil života promovira i svojim 'fitness and beauty kampom' koji se održao u lipnju u Pine Beachu Pakoštane

Zgodna pjevačica koja osim kampa ima ovo ljeto dogovorene koncerte, završava album, a čeka je i nastup na festivalu u Herceg Novom, krajem ljeta planira na godišnji odmor. Naime, s obitelji će u kolovozu otići na Mljet.

'Tamo gdje ljetujem nema večernjih izlazaka, večernjeg stajlinga. Tamo se ide spavati kad padne mrak. Stoga sam na takvom tipu odmora u badiću i pareu od jutra do mraka', otkrila nam je Ivana koja kao i većina žena na godišnji ipak nosi previše garderobe.


U njezinoj torbi tako će se naći četiri do pet badića, dosta sandala, cipela. Ove godine je nabavila trendi dvodijelni badić na pruge, ružičasto-bijele, koji će joj, vjerujemo, odlično pristajati.

No nije protivnica skidanja u toples, ali ni nudizma. 

'Jesam za nudizam, ne samo toples, ali s obzirom na štetnost sunca, bolje biti pokriven na strateškim dijelovima', kazala je Ivana, kojoj je najbolji godišnji bio onaj prije pet godina, mjesec dana u Indiji.

'Mjesec dana je idealno za godišnji. Bila sam prije pet godina mjesec dana u Indiji i to je prvi put da sam bila toliko dugo na odmoru.  Ali to je pravi godišnji na kojem se uspiješ opustiti i upiti atmosferu mjesta u kojem boraviš', rekla nam je Ivana dodajući kako će Indiju svakako posjetiti opet, i to u siječnju iduće godine.