RUŠI PREDRASUDE

Za nju su godine samo broj: Melanie Griffith u sedmom desetljeću života privlačila pozornost u vrućim hlačicama

18.07.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Poput mnogobrojnih dama iz svijeta Hollywooda, poznata 62- godišnja glumica Melanie Griffith kratki predah od izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa redovito koristi za šetnje u neposrednoj blizini svog doma u Los Angelesu

Poznata glumica, koja je sa španjolskim glumcem Antoniom Banderasom do 2015. godine činila jedan od najdugovječniji parova u svijetu Hollywooda, ni u šestom desetljeću života ne odustaje od mladenačkih odjevnih kombinacija, što je imala priliku dokazati i u svom posljednjem pojavljivanju u javnosti.

Kratki predah od izolacije, 62- godišnja Melanie Griffith odlučila je iskoristiti za šetnju gradskim ulicama Los Angelesa, a poput većine dama iz svijeta Hollywooda, koje su zahvaljujući pandemiji koronavirusa svoje glamurozne krpice odbacile u prilog nošenju udobnih i casual komada, isto je učinila i bivša supruga Antonia Banderasa.

Melanie Griffith Izvor: Profimedia / Autor: 4CRNS, WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da su godine samo broj, Griffith je dokazala uskočivši u vruće hlačice od trapera koje je, poput upola mlađih kolegica, vrsno kombinirala s bijelim tenisicama naglašenog potplata i klasične plave košulje, da bi cjelokupno izdanje začinila zanimljivim modelom maskice za pametni telefon, koja je imitirala izgled minijaturne torbice preko ramena.

Kako je svojedobno imala priliku otkriti, svoju zavidnu liniju u šestom desetljeću života duguje predanoj tjelovježbi koja uključuje pilates i jogging te režimu prehrane s niskim unosom ugljikohidrata.

Iz ljubavnih veza s glumcima Stevenom Bauerom, Donom Johnsonom i Antoniom Banderasom, Melanie Griffith ima troje djece – 34- godišnjeg sina Alexandera Bauera i dvije kćeri, 30- godišnju Dakotu Johnson i 23- godišnju Stellu Banderas.