SVI SU IH GLEDALI

Zavodljive Kosovarke izazvale pomutnju u seksi kombinacijama

06.09.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Dua Lipa i Rita Ora, lijepe britanske glazbenice podrijetlom s Kosova, bile su među najzapaženijim uzvanicama na dodjeli nagrada GQ Men of the Year održanoj u Londonu

Atraktivne pjevačice, osim po svojim pjesmama kojima su osvojile svijet, poznate su po svojim odvažnim kombinacijama kojima često podižu temperaturu.

Dua Lipa za ovu je prigodu odabrala zavodljivu kombinaciju koja jamči poglede u jednom od najpoželjnijih jesenskih trendova, animal uzorku.

  • +21
Rita Ora i Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Lijepa Londonka rođena u Prištini bila je mamac za poglede u senzacionalnoj kreaciji s otkrivenim ramenom od svile te s potpisom prestižnog Saint Laurenta.

Efektnu haljinu koja je naglasila besprijekornu figuru mlade glazbenice upotpunila je sandalama na visoku petu iste modne kuće, a odličan look upotpunila je neobičnom kockastom torbicom, trendi bob frizurom i zavodljivo našminkanim očima.

Dua je te večeri slavila primivši nagradu magazina GQ kao najbolja pjevačica.

  • +5
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rita Ora, koja je često na meti modne kritike zbog svojih outfitana rubu ukusa, ovoga je puta ostala dosljedna svom izazovnom stilu.

U haljini asimetričnog kroja, načinjenoj od prozirne tkanine, nema tko se nije okrenuo za plavokosom vlasnicom hita 'Girls'. Zavodljivu je opravicu, kreaciju dvojca Ralph & Russo, začinila crnim remenom i posve neočekivano - samostojećim čarapama u kombinaciji sa štiklama.

Seksi izdanje naglasila je i svjetlucava šminka te pomno ispeglana kosa.