SVESTRANA DIZAJNERICA

Za kuhinju sa stilom: Mirjana Mikulec ima novu kolekciju posuđa

26.02.2018 u 14:32

Bionic
Reading

Nakon uspješne prve linije tanjura s potpisom Mirjane Mikulec, svjetlo dana ugledala je i nova kolekcija koja oduševljava

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec nastavlja razvijati kolekciju svojih proizvoda, pa je tako njezina kreativna priča postala bogatija za još jednu liniju tanjura. Nova linija dolazi u tri varijante, pa tako bijele porculanske tanjure krase srebrne, crne ili zlatne linije. Jednostavni, prozračni, ali upečatljivi apstraktni motivi prilagođeni su različitim ukusima i stilovima. Posebnost ovih motiva je u tome što kada se postave jedan uz drugi, zajedno tvore logo Mirjaninog studija za dizajn interijera.

  • +2
Mirjana Mikulec - Nova linija tanjura Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić

'Želja mi je bila stvoriti jedinstvenu kolekciju tanjura za svaku prigodu, bilo da je riječ o svečanim prigodama ili pak onim svakodnevnima, u koje će unijeti dozu glamura i profinjenosti. Život je doista ljepši uz detalje sa stilom, a vjerujem da će ova nova linija svako druženje za stolom učiniti nezaboravnim', objasnila je Mirjana.

  • +10
Mirjana Mikulec Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Svaki je komplet namijenjen za četiri osobe, a sastoji se od dubokih, plitkih i desertnih tanjura te šalica s pripadajućim tanjurićima.      

Mirjana Mikulec je u nedavnom intervjuu za tportal otkrila gdje pronalazi inspiraciju.

'U zadnje vrijeme inspiracija su mi stariji romantični stilovi, pariški interijeri i oni tradicionalni, ali interpretirani na suvremen način. Volim kontraste i miješanje stilova, motiva, materijala... što se možda i najbolje vidi upravo na primjeru mog stana. No moj privatni prostor refleksija je mog osobnog ukusa, a kada su u pitanju projekti, na prvo mjesto stavljam potrebe i ukus klijenata. Već neko vrijeme su izrazito popularni skandinavski interijeri, kao i eklektika, a u javnim ili komercijalnim prostorima daleko je najpopularniji industrijski stil, barem kada govorimo o Hrvatskoj', rekla je u intervju.