PRIZNANJE ZA RAD

Zavirite u stan Mirjane Mikulec za koji je dobila vrijednu nagradu u Londonu

11.01.2018 u 11:02

Bionic
Reading

Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec ulazak u 2018. godinu nije mogla bolje zamisliti. Iz Londona joj je stiglo posebno priznanje za njezin rad

Riječ je o uglednoj International Property Awards koja se svake godine dodjeljuje u raznim kategorijama, od arhitekture do dizajna interijera, a upravo se u toj našla Mirjana Mikulec. Ulazak u prestižno društvo najboljih europskih dizajnerskih ostvarenja u godini iza nas donio joj je projekt uređenja njezina stana.

  • +14
Mirjana Mikulec osvojila nagradu u Londonu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Darko Mihalić

'Bio je to poseban izazov za mene, s obzirom na to da sam se prilikom realizacije istovremeno našla u ulozi projektanta i vlasnika, a još smo cijeli projekt od početka do kraja snimali i pretočili u knjigu. Bilo je to nezaboravno iskustvo i zato mi je jako drago što je upravo ovaj, meni osobno vrlo važan interijer, žiri nagradio', ističe ona. 

Dizajnerica interijera nije imala vremena za slavlje jer je užurbano radila na pripremama za novu sezonu autorske emisije o interijerima 'InDizajn', čije emitiranje kreće ovog proljeća, a u emisiji će pokazati neka nova i zanimljiva dizajnerska rješenja.