ROBERT SEVER

'Za Jelenu Veljaču krojim zlatnu haljinu'

29.04.2014 u 10:35

  • +5

Jelena Veljača i Robert Sever

Izvor: Promo fotografije / Autor: Abrakadabra

Bionic
Reading

Producentica i glumica Jelena Veljača priprema se za ovogodišnji filmski festival u Cannesu, a njezina haljina za crveni tepih nosit će hrvatski potpis, Roberta Severa

Jelena Veljača, Robert Sever i njegov dugogodišnji poslovni partner Branko Basletić odškrinuli su vrata salona u kojemu je održana prva proba luksuzne haljine za crveni tepih u Cannesu. Podsjetimo, naša će producentica i glumica ove godine u organizaciji službenog partnera 67. filmskog festivala u Cannesu, Chivas Regala, zablistati na tamošnjem crvenom tepihu.



Robert Sever
će, posebno za tu priliku, dizajnirati haljinu koja će se savršeno uklopiti u luksuzni ambijent jednog od najprestižnijih filmskih festivala u svijetu.

'Cannes je nešto posebno. On je sinonim za prestiž, luksuz i odiše glamurom kao malo koji svjetski festival. Za crveni tepih odlučili smo Jeleni dizajnirati posebnu couture haljinu, baš kakva i treba biti za tu priliku', istaknuo je Sever, dodavši da će haljina biti zlatne boje, a javnosti će u punome sjaju biti predstavljena neposredno uoči Jeleninog puta u Cannes.