moćan spoj

Za dolazak na sud Severina je igrala na sigurno: Strogo odijelo, damska torba i vječan model cipela

07.11.2023 u 13:11

  • +4

Severina

Izvor: Pixsell / Autor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Bionic
Reading

Severina je stigla na Općinski sud u Zagrebu uslijed suđenja za nametljivo ponašanje, a poznata pjevačica pritom je posebnu pažnju pridala i pomno odabranom stajlingu

Severinu je tužila bivša ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Gordana Buljan Flander, a suđenje za pjevačičino nametljivo ponašanje započelo je danas. Severina je za dolazak po pitanju mode igrala na sigurno i posegnula za klasičnim i bezvremenskim komadima.

Jednostavno, a opet moćno tamno odijelo na pruge koje se sastojalo od hlača cigareta kroja i oversized sakoa spojila je s vječnom bijelom košuljom. I po pitanju modnih dodataka popularna pjevačica držala se klasike. Kraj sebe je držala je omiljenu joj Diorovu Lady medium torbicu, model u crnoj boji koji je već nosila više puta, a kao utjelovljenje chic elegancije savršeno se nadopunjuje s različitim stajlinzima. Osim crnog modela, Severina u ormaru ima i model u bijeloj boji koji je također vrlo rado nosi.

Poslovni look Severina je zaokružila jednako dojmljivim cipelama, dvobojnim sandalama također s potpisom Diora. Riječ je o Spectadior cipelama prepoznatljivog stila predstavljenih na modnoj reviji jesen/zima 2023./2024. kojima se na modnu scenu vraćaju klasične Mary Jane cipele, ali i u obliku sofisticirane, moderne kreacije.

Dvobojni crno-bijeli gornji dio od teleće kože ukrašen je perforiranim detalje kao i remen dodatno ukrašen srebrnim CD potpisom. Blago zakrivljena potpetica visine je 10,5 cm, a tu je i platforma s dodatnih 1,5 centimetara visine što obećava istaknuto damski look. Inače, ovaj model prodaje se po cijeni od 1.420 €.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'