privukla pažnju

Severina u odvažnoj haljini i vječnim sandalama, a tu je i damska torbica

22.09.2023 u 21:41

  • +6

Poznati na baletnom koncertu Život na pozornici

Izvor: Pixsell / Autor: JURICA GALOIC/PIXSELL

Bionic
Reading

Još jedno društveno događanje bilo je prilika za još jedan upečatljiv stajling naše popularne pjevačice Severine. Ovaj put izbor je pao na odvažnu kombinaciju boja koja nije mogla proći nezamijećeno

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu otvorilo je novu kazališnu sezonu jedinstvenim Baletnim koncertom nazvanim' Život na pozornici' u izvedbi ansambla Baleta zagrebačkog HNK-a u koreografiji i režiji Massimiliana Volpinija. Ovaj događaj privukao je u kazalište i poznata imena, a među njima i Severinu.

Za otvaranje nove kazališne sezone Severina je posegnula za novom haljinom. Srebrnom, metaliziranom kreacijom s potpisom Diesela.

Asimetrična haljina dugih rukava imala je posebna detalja – srebrna metalik boju nepravilno je bila prošarana crnom što je kreiralo privid proreza. Uz istaknuti dekolte i uski gornji dio, kroj haljine se lepršavo nastavlja u A-kroju nepravilno sežući do ispod koljena.

Upečatljivu kombinaciju Severina je nadopunila sasvim klasičnim dodacima – minimalističkim crnim sandalama visokih potpetica te Diorova Lady medium torbica, utjelovljenje chic elegancije.

  • +4
Minimalističke sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo