NEKI ĆE JOJ ZAMJERITI

Wintour iznenadila rujanskom naslovnicom Voguea

11.08.2016 u 17:24

Bionic
Reading

Amerika je stvorila Kardashiane, a Anna Wintour ne želi ignorirati njihovu popularnost. Zamjerili su joj mnogi kad su Kim Kardashian i Kanye West prije nekoliko godina osvanuli na naslovnici, zgražala se američka modna krema i oni koji se u njoj smatraju intelektualcima. Možda će se sad manje prašine dignuti jer je Wintour najvažniju naslovnicu Voguea u godini, onu rujansku, poklonila 20-godišnjoj Kendall Jenner. A naslovom je rekla i zašto

Nova naslovnica američkog rujanskog izdanja Voguea ugledala je svjetlo dana, a njezina zvijezda ove godine je 20-godišnja članica obitelji Kardashian, američki model Kendall Jenner.

'Lice koje je lansiralo milijun lajkova' naslov je koji govori sve. A rekla je time svoje i glavna urednica Anna Wintour svima onima koji će opet kolutati očima kako jedna modna biblija može uzdizati Kardashiane.

Vrijeme je novih klinaca, a mudra Wintour to ne želi ignorirati, ma koliko se nekima ti klinci ne sviđali. Treba gledati u budućnost iako ondje nije uvijek najbolji pogled, smatra Anna koju je jednom davno svim tajnama zanata naučio otac Charles Wintour, dugogodišnji glavni urednik londonskog Evening Standarda.