PONUDA PO DUĆANIMA

Vruće hlačice u kojima ćete zapaliti grad

08.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Jesu li to žene samosvjesnije i stoga modno sve hrabrije, kad je sve više onih koje jutra do mraka nose vruće hlačice? Na špici u gradu, za večernjih šetnji, a to vruće ludilo samo još potpiruju lanci ulične mode koji nude bezbroj seksi modela

Žali li se itko na poplavu cura u vrućim hlačicama u gradu? Sumnjamo. Prošetali smo stoga našim dućanima kako bismo olakšali potragu svim djevojkama koje još nisu kupile svoj par ili ormaru žele dodati još pokoji!

Želimo tu prije svega naglasiti da je u kratkim hlačicama lako odlutati od dobrog ukusa i, spoje li se uz loš top i platforme, možete izgledati smiješno, stoga oprez. Za plažu ćete si dakako dati oduška, vruće hlačice možete nositi na japanke i gornji dio badića. U gradu ćete pak biti šik ako spojite traper šorc s pamučnom majicom s printom i platnenim tenisicama.

Kako dućani nude i one ozbiljnije, svečanije kratke hlačice s fladicama ili čak na crtu, nositi ih možete za kakve fensi prigode uz bluzicu i sako, a ako to prigoda i vremenske prilike zahtijevaju, na fine hulahopke.

Pogledajte što od ovog trenda nude Diesel, Benetton, Sisley, Mango, Zara, Clan store, H&M, Naf Naf...

190560,189988 ,188433 ,189166