ZNAKOVI U PUNOM SJAJU

Njihova iskrenost ponekad boli, ali to je i jedna od osobina zbog kojih volimo Ovnove

14.04.2019 u 07:58

Bionic
Reading

Ovnovi imaju puno energije, krupne ambicije i velik ego. Kod višeg tipa Ovna ta svojstva stvaraju privlačne i poželjne osobine. Evo čime nas osvajaju pripadnici ovog znaka!

Iskrenost

Ovan je iskren, iako je pritom katkad grub. Nema volje za laganje i izmišljanje jer to troši više energije od govorenja istine, ali i zato što bi time u svojim očima bio kukavica. Njegova iskrenost nije plod želje da vas povrijedi, nego prirodne jednostavnosti u opažanju i poimanju. Ovnove su izjave ponekad bolne, ali s njima uglavnom znate na čemu ste.

Ustrajnost

Ovan se vodi geslom da su mnogi životni promašaji posljedica brzog odustajanja. On se ne da lako obeshrabriti preprekama, neuspjesima i upozorenjima. Bilo da se radi o poslu, učenju, vježbanju ili odvikavanju, Ovan će si dati nekoliko prilika za uspjeh. Ako odustane, znači da je izgubio zanimanje za cilj, a ne da se predao.

Optimizam

Ovnova prirodna stanja duha su optimizam i vjera. Njegova razočaranja traju kratko. Nakon kratkog predaha uzima zalet i baca se u novi izazov. Optimizam je suprotnost strahu, a Ovan osjeća manje straha nego većina drugih znakova. Zahvaljujući tom mentalnom sklopu voljniji je preuzimati rizike, sudjelovati u pustolovinama i baviti se opasnim sportovima.

Strastvenost

Izrazito je strastven u međuljudskim odnosima, profesiji i hobijima. Da budemo precizniji, strastven je u njihovim počecima. Osjeti li da mu je ta emocija splasnula, bacit će se u potragu za drugim predmetom strasti. Strastvenost mu omogućuje da uloži cijelog sebe u ono što mu je važno, a ujedno ga čini zanimljivim (i ponekad napornim) u društvu.

Nezavisnost

Rijetko čeka na tuđe dopuštenje ili odobrenje. Ako mu je stalo do nečega, krenut će prema ostvarenju cilja bilo u društvu, bilo samostalno. Također, ako se našao u teškoćama, najčešće će se pokušati sam izvući iz njih. Ispunjen je uvjerenjem u ispravnost svojih odluka i stavova i stoga sposoban suprotstaviti se većini.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia