Arena Centar

Vrijeme je za novu gastro morsku avanturu, jer Tunaholic Fish Bar je stigao na novu zagrebačku lokaciju

14.12.2023 u 12:57

  • +8

Tunaholic Fish Bar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Bionic
Reading

Prvi rođendan Tunaholic Fish Bar proslavio je na novoj lokaciji – Arena Centru, gdje nastavlja dijeliti ljubav prema ribljim delicijama

Godina često neprimjetno proleti pa se na kraju svake svi pokušavaju prisjetiti što je ''ono nešto'' što je obilježilo cijelu godinu. Zagrebački ljubitelji ribljih delicija svakako će se složiti kako je to upravo Tunaholic Fish Bar, pošto u njemu već godinu dana uživaju u slasnim zalogajima i rapsodiji okusa. Ovaj street food koncept osmišljen je kako bi svi ljubitelji morskih plodova mogli pojesti svoju omiljenu namirnicu na drugačiji i originalan način, a sve to bez dugih čekanja.

S prvim rođendanom, došlo je i do promjene u lokaciji Tunaholica pa su tako svoju staru adresu u Petrinjskoj - zamijenili novom. Nova gastro destinacija u kojoj se susreću božanstveni okusi i svježe namirnice, od sada se može pronaći u food corneru unutar Arena Centra. Svježim namirnicama koje pristižu svakog jutra, sve svoje posjetitelje će nastaviti oduševljavati na novoj lokaciji. Jela od tune, morskog psa, lososa, srdela, lignji i ostalih morskih plodova i riba u Tunaholicu poprimila su originalan izgled uz simpatična imena. Tako se u ovom ribljem baru mogu pronaći jela koja su svoje nazive dobila po starim ulicama i dijelovima grada Poreča, odakle je i potekla Tunaholic priča. Glavne zvijezde, koje su u ovih godinu dana poslovanja u Zagrebu apsolutno sve oborile s nogu, su svakako Tunaholic krumpirići te Tunaholic burger.

Sva jela u Tunaholic Fish Baru serviraju se u eco friendly ambalaži koja je izrađena od recikliranih materijala, a ujedno je i biorazgradiva.

Veliki prvi rođendan Tunaholic Fish Bara samo je prva stepenica u njegovom radu, a zasigurno će biti još mnogo rođendana, jer Tunaholic nije samo običan street food, već lifestyle brend koji svakom narudžbom oduševljava svoje kupce.