PILING TIJELA

Vrijeme je za 'lifting' nakon zimskog sna!

15.03.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Sve dok ne probate, ne možete ni zamisliti kako je dobar 'feeling', nakon zimskih hladnoća i debele odjeće, izvršiti temeljit 'peeling'

Nema boljeg načina za trenutačno buđenje i 'lifting' kože tijela od pravilno izvedenog pilinga koji daje blistave i golu oku vidljive rezultate u samo nekoliko minuta. Najbolji trenutak za eksfolijaciju odumrlih površinskih stanica je nakon saune ili turske kupelji. No piling će biti učinkovit i ako ga izvodite tijekom tuširanja ili nakon kupke. Tada je koža omekšana, a apsorpcija aktivnih tvari olakšana.

Kako bi piling bio što bolji i ugodniji, granule u proizvodu trebale bi biti što sitnije i mekše, a sam proces nikako ne smije rezultirati crvenilom i zatezanjem. Izbjegavajte grubo trljanje kože jer biste je mogli oštetiti. Dobar piling se izvodi lagano, kružnim masažnim pokretima, za što vam može poslužiti vlažna frotirna krpica ili specijalna rukavica.

Idealno vrijeme za piling tijela je navečer prije spavanja kako bi se koža preko noći regenerirala i ujutro zabljesnula novim sjajem. Nakon samog postupka savjetuje se nanošenje kreme ili mlijeka za tijelo.

Nova linija domaćeg kozmetičkog brenda Biobaza Harmony sadrži bademov piling za tuširanje s produljenim djelovanjem. Zahvaljujući mikrozrncima soli, blago i temeljito čisti kožu te je detoksira. Formula bademova pilinga potpuno je prirodna, a jedan od glavnih njegujućih sastojaka su pšenične klice koje su pravi superkoncentrat svih neophodnih nutrijenata.

Predstavnik 'novog vala' prirodne kozmetike Organic Surge za temeljito čišćenje tijela kreirao je Tropical Bergamot, nježni piling s teksturom najfinijeg i najsitnijeg bijelog pijeska s plaže koji uklanja suhu i grubu kožu fino usitnjenom jezgrom marelice i ljuske oraha.