FUTURE SOLUTION LX

Vrhunski serum protiv starenja kože iz Shiseida

15.11.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Novi Ultimate Regenerating Serum iz Shiseida vrhunski je serum protiv starenja kože koji održava kožu savršenom i ima nevjerojatnu otpornost prema starenju. Koži se dramatično povećava punoća,elastičnost i sjaj

Formuliran s visokom koncentracijom Shiseidovog ekskluzivnog sastojka Skingenecell 1P, zarobljenog u mikrokapsule pomoću Condensed Capsule Technology (Tehnologija sažimanja kapsula) kako bi pomogao ubrzati dobrobiti protiv starenja. Prirodni sastojci osim Skingenecell 1P, kao što su japanski Uji ekstrakt zelenog čaja,sprečavaju stanična oštećenja uzrokovana oksidacijom, što dovodi do znakova starenja kože.

Poboljšava vidljive znakove starenja - gubitak čvrstoće, bore, sivi ten i vidljive pore. Formuliran sa mekim sjajnim puderom koristeći foto-svjetlosnu tehnologiju. Odmah izjednačava boju kože za besprijekornu blistavu kožu.Jača kožu štiteći je od štetnih vanjskih utjecaja. Za još bolje rezultate, koristite u kombinaciji s četiri osnovna proizvoda iz linije LX.

Upotreba:
Nanesite ujutro i navečer nakon čišćenja i balansiranje kože. Pritisnite pumpicu dva puta i nanesite ravnomjerno na lice. Primijeniti koristeći obje ruke, masirajućim pokretima od čeljusti prema obrazima i području oko očiju.