POVRATAK KRALJEVA

Vraća li se Top Gear u 21. sezoni jeftinim autima?

21.01.2014 u 12:42

Bionic
Reading

Najpopularnija TV emisija o autima, originalni britanski Top Gear ove će godine emitirati 21. sezonu. BBC 2 objavio je tri teasera u kojima Jezza, Captain Slow i Hamster voze male, jeftine aute. I to, čini se, u Rusiji

U prvom teaseru šef ceremonije Jeremy Clarkson vozi VW Up! i depresivno ponavlja: Kamion, kamion, kamion… U drugom planu vide se kuće sumnjivo nalik ruskima. Pretpostavlja se negdje oko Sočija, jer se zna da su išli i tamo snimati.


S obzirom na to da su najave prethodnih sezona bili prizori Bentleyja GT kako leti po šumi ili Mustanga kako leti s nosača aviona, sumnjivo je i to što Richard Hammond vozi malu Fiestu i žvače… nešto. Veliku žvakaću ili slani beef jerky. I šuti.


Jedini oduševljen je, dakako, Kapetan Spori James May za volanom svog omiljenog auta na svijetu Dacie Sandero. Ponosno ističe kako ima još 5.600 milja do servisa.


I to je to, ukupno 33 sekunde najave za, ne sumnjamo, najbolju sezonu Top Geara do sada, koja će se emitirati od 26. siječnja do sredine ožujka. A to dovoljno govori, jer duhoviti trojac podigao je letvicu TV emisija (vrlo široko govoreći) o autima jako visoko. Većina TV emisija o autima (slikovito govoreći) ni ne zna da letvica može biti tako visoko.