KOMA KARMA

Vozio kao baja, razbio se kao kreten…

19.11.2013 u 11:32

Bionic
Reading

Dugo se sumnja da karma ima neku vrstu prečaca za bahate vozače. Umjesto da se u sljedećem životu rode kao biciklisti ili, ne daj bože, pješaci bez vozačke, često bivaju kažnjeni odmah, na licu mjesta. Ovog je vozača karma dočekala u obliku auta zaustavljenog na desnoj strani ceste

Ne bi se dogodilo ama baš ništa opasno da je vozač Kije vozio barem dijelom po propisima. Prvo se, naime, zaletio pretičući auto koji snima, a onda zbog nailaska vozila iz suprotnog smjera naglo uletio natrag u svoju traku. Tu bi većina prikočila i izazvala salve nepristojnih poruka iz vozila kojemu su presjekli put (u ovom bi raspletu karma kaznila i onoga koji psuje, kad smo već kod toga…), ali ništa više od toga.

No za volanom Kije je ruski frajer i on ne namjerava stati, nego se prebacuje skroz desno i pokušava zaustavnom trakom s desne strane proći auto ispred. No kako to već ide, u zaustavnoj traci našao se – zaustavljeni auto. Sudar je bio neizbježan, no srećom je sve prošlo bez ozbiljnije ozlijeđenih. Tu se stvar s karmom komplicira (je li ga zapravo nagradila spasivši ga od težih posljedica?), ali jasno je da bahata vožnja prije ili kasnije završi i puno strašnije od ovoga.