STYLING TRIKOVI

Volite ravne cipele? Evo kako u njima izgledati vitkije

30.03.2016 u 11:02

  • +6

Moda s ravnim cipelama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Cipele na petu uvijek će nas izdužiti pa se bolje osjećamo, ali i automatski ljepše držimo. No postoje dani kada jednostavno želimo nositi nešto udobno i dalje izgledati dotjerano pa je zato dobro znati nekoliko trikova kako to postići i s ravnim cipelama

Ravne cipele ili omiljene tenisice idealne su za lijepe dane koji nas tek čekaju. Uz dobre stylinge u ravnim cipelama svaka dama može izgledati dotjerano i usput iskoristiti sunčane dane za laganu šetnju te upiti pozitivnu energiju.

Suknje i haljine

Suknje i haljine su idealne i za poslovni look, a za vitkiji izgled poželjno je da rub suknje bude malo iznad koljena. Za posao ne trebate i ne smijete pretjerivati, ali ako malo više pokažete noge, to će pridonijeti vitkijem izgledu. Također, u slučaju haljina birajte takozvani fit & flare kroj - u gornjem dijelu uži, a dolje lepršaviji.

Dužina hlača je bitna

Srećom pa su sada trendi krojevi hlača koji otkrivaju gležnjeve ili su još kraće od toga, do polovine listova. I to je još jedan trik uz koji ćete izgledati vitkije ako odaberete ravne cipele.

Duži gornji dio izdužuje figuru

Bilo da uz traperice i ravne cipele odaberete duži baloner, bilo fini kardigan koji ostaje raskopčan, odmah stvarate vitkiju liniju, a to su idealne proljetne kombinacije, istovremeno chic i udobne.