AVA KARABATIĆ:

'Volim karizmatične muškarce poput Zdravka Mamića'

11.05.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Starleta Ava Karabatić od povratka s Kostarike još više dijeli svoje misli s javnosti, a i ovaj je put objasnila neke svoje životne stavove i planove

Ava kaže da odmalena nije bila zahtjevno dijete te je bila radišna, a iako joj se nije sviđala ideja o odlasku u školu, ipak su je privukli obrazovanje i stariji muškarci

'Nekome je mlađe slađe, a meni obrnuto', rekla je Ava za 24 express i otkrila da je nevinost izgubila sa 17 godina. Voli šarmantne, karizmatične i natprosječno inteligentne muškarce poput Zdravka Mamića, a u vezi se vidi kao dominantna, nježna i mazna djevojka.

Starleta smatra da je uvijek dobro zagolicati maštu muškaraca, pa i žena, te uživa kad maštaju o njoj i njenom tijelu. Možda zato ne čudi što bi ona legalizirala prostituciju i lake droge jer smatra da marihuana nije smak svijeta.

Uz sadašnji način života, Ava kaže da je i sama dijete koje traži Čokolino pa će majčinstvo pričekati jedno 20 godina.

Uvijek se oslanjam na svoje noge i ne čekam da se stanje u državi promijeni. Smeta mi što se svi žale. Prvo trebaju pomoći sebi, o onda će moći pomoći i ostalima. Važna mi je i ta neka ekologija i okoliš. Jako je bitno ne bacati papiriće', osvrnula se Ava na politiku i što je njoj važno.