BOŽANSTVENO KOVRČAVA

Voditeljica pokazala svoju pravu kosu – i svi su oduševljeni

11.09.2018 u 19:38

Bionic
Reading

Poduzetnica Tyra Banks na svom je Instagramu obožavateljima otkrila kako izgleda kad ne mora pred kamere

Teško je nabrojati sve karijere u kojima se 44-godišnja Tyra Banks uspješno okušala, no bez obzira šeće li po pisti, glumi, pjeva ili vodi neku emisiju, većina gledatelja ima letimičnu ideju s kakvom će je kosom vidjeti na malim ekranima. No, očito, ne i na Instagramu!

  • +14
Tyra Banks Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tyra Banks jedno je od poznatih imena u modnoj industriji. Nedavno je na Instagramu odlučila sa svijetom podijeliti svoju pravu kosu.

'Ja... jer ponekad treba dati odmora svim tim perikama i ekstenzijama', napisala je Tyra Banks uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom prirodno kovrčavom i dugom kosom u rukama.

Komentari su gotovo jednoglasno bili ispunjeni oduševljenjem i pohvalama.

'Trebamo vidjeti više ovakvih fotografija. Volim kako izgleda bez obzira, no trebamo više takve neobrađene ljepote', napisao je netko.

  • +7
Tyra Banks Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa voditeljica u srpnju je već pokazala kako izgleda bez šminke i s prirodnom kosom, te je tad pozvala svoje obožavatelje da bez srama učine isto.

'Neki me ljudi možda ne žele vidjeti bez šminke i frizure, no ovo ne može biti stvarnije nego što je. Želim da i vi na društvene mreže stavite svoj prirodni izgled i slobodno me spomenite! Možda se dogodi da pokažem ljubav za takvu neobrađenu fotku', napisala je tada Tyra Banks koja je već otvoreno pričala o tome kako jednom na početku njene karijere nisu znali što bi napravili s njenom čvrstom kovrčavom kosom, pa su je poslali kući.

Tyra Banks smatra kako je danas situacija nešto bolja, no ne vjeruje da je modna industrija učinila sve što može po pitanju raznolikosti i jednakosti.

  • +7
Tyra Banks Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia