neprocjenjivo iskustvo

Vodimo vas na klizanje na Trg kralja Tomislava - na 'Tihu srijedu na ledu'

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 23.12.2019 15:19
  • Objavljeno 12.12.2019 u 12:16
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Ivan Smuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Doživite neprocjenjivo iskustvo i držite se za ruku s nekim posebnim u nadrealnom okruženju ispod zvijezda uživajući u tihom klizanju na Trgu kralja Tomislava

Vodimo vas na klizanje na Trg kralja Tomislava - na 'Tihu srijedu na ledu'. U prelijepom ledenom parku, smještenom između Umjetničkog paviljona i kipa kralja Tomislava, dobit ćete najam klizaljki za jednosatno klizanje u odličnoj atmosferi nagrađivanog zagrebačkog Adventa. Osim toga, vi i voljena osoba dobit ćete slušalice s glazbom po vašem izboru – disco, house ili božićnu glazbu koju jedino vi možete čuti tijekom ove čarobne noći na ledu. Iskustvo je dostupno isključivo za vlasnike kartica Mastercard®, no tportal vam pruža jedinstvenu priliku sudjelovanja u nagradnjači u kojoj ćemo troje najbržih dobitnika nagraditi s po dvije ulaznice.

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: PhotoJa / Alamy / Alamy / Profimedia

Doživite neprocjenjivo iskustvo i držite se za ruku s nekim posebnim u nadrealnom okruženju ispod zvijezda, uživajući u tihom klizanju na Trgu kralja Tomislava.

Čitateljima tportala darujemo 3x2 ulaznice za klizanje na Trgu kralja Tomislava za 'Tihu srijedu na ledu'. Dobitnici su Mira Milisavić, Mario Kapetanić i Iva Boban.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!