odličan izbor

Vodič za brinete: Ove tri nijanse smeđe pravi su hit, a evo koje se sve manje traže

21.05.2021 u 12:23

Bionic
Reading

Smeđa boja kose, bez obzira na sve, uvijek je u trendu, no postoje nijanse koje čine razliku. Uz toliko različitih nijansi smeđe boje, nije se lako odlučiti. Ako planirate promjenu frizure, svakako obratite pažnju na trendove – u fokusu su tri varijante smeđe boje koje predstavljaju pravi hit ove sezone, dok druge tri nijanse više nisu toliko u trendu

Nove hit nijanse smeđe boje za kosu savršene su za sve brinete koje priželjkuju nešto malo drugačije, no ne žele se podvrgnuti prevelikoj promjeni. Tako su ove trendi nijanse savršen odabir za sve brinete koje žele osvježiti izgled, za plavuše koje kosi žele kosi priuštiti malo odmora od izbjeljivanja, ali i za sve one koji ove sezone žude za promjenom, a žele biti u trendu. Stoga, ako ovog ljeta želite zablistati s jednom od najpoželjnijih frizura, obratite pažnju na ove tri nijanse smeđe boje, a dok druge tri, zasad, ostavite po strani.

Nova trendi boja: Boja pržene karamele

Boja koja više nije u trendu: Pepeljasto smeđa

Tople nijanse već dulje vrijeme su vrlo popularne među plavim tonovima, a kada je riječ o smeđim tonovima također se krećemo unutar toplog spektra boja: bronde (spoj smeđe i plave boje), cimet smeđa te boja pržene karamele su apsolutni hit. Nijansa pržene karamele sadrži crvenkastu nijansu, što je ove sezone vrlo poželjno. Za razliku od pepeljastih nijansi, topli smeđi tonovi djeluju vrlo živo i blistavo. Međutim, ova boja kose zahtijeva malo intenzivnije njege za ljeto jer se boja mora održavati s pravim proizvodima, no trud će se sigurno isplatiti.

Nova trendi boja: Boja topljene čokolade

Boja koja više nije u trendu: Balayage s plavim pramenovima

Kod klasičnog balayaga uglavnom se smeđoj kosi dodaju plavi pramenovi kako bi kosa dobila svjetliji i prirodniji izgled. Naravno, to ne znači da balayage nije namijenjen brinetama, sasvim suprotno. Međutim, ove sezone hit su kombinacije i pretapanja različitih nijansi smeđe boje. Trend smeđe čokoladne boje koja djeluje kao topljena čokolada najbolje izgleda na tamno smeđoj kosi kao osnovnoj boji. U ovom slučaju koristi se još jedna nijansa smeđe boje, također bogata, ali svjetlija, te se stavlja na kosu u obliku pramenova i stapa s prirodnom bojom kose.

Nova trendi boja: Lješnjak smeđa

Boja koja više nije u trendu: Boja espressa

Specifična nijansa boje kose koja je vrlo popularna ove sezone je lješnjak smeđa. Smeđi ton ove boje ima plave ili zlatne prizvuke, a dobiva i crvenkasti, zbog čega laska doista svakom tenu. Višedimenzionalne smeđe nijanse trenutno su vrlo moderne i s trona guraju monotone boje kose poput espresso smeđe boje, barem što se tiče ove sezone.