PROPALO MIRENJE

Vlatka i Alka se posvađale na sudu

vlatka pokos

vlatka pokos

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Alka Vuica (49) tužila je Vlatku Pokos (40) tvrdeći da ju je oklevetala u knjizi 'Život u raju'. Pokušaj mirenja na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu nije uspio, a u sudnici su se mogle čuti mnoge teške optužbe, između ostaloga i ona da je Željko Kerum sponzorirao proslavu Alkina rođendan

Podsjetimo, u toj je knjizi Vlatka optužila Alku da je bila vulgarna pred sinom nakon nekoliko čaša vina te da ga je ostavila roditeljima u najosjetljivijoj dobi, piše 24 sata.

 Pixsell

Pixsell

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Alka Vuica
Vlatka Pokos je između mnogih optužbi izjavila i da je splitski gradonačelnik Željko Kerum Alki platio proslavu rođendana te da su se nalazili u Dubrovniku. Alka se na to sve samo smijala, piše 24 sata. Vlatka i Alka u sudnici su se prepucavale i o kantautoričinu opijanju.

Padale su teške riječi uglavnom vezane uz ljubavnike i 'sponzorstva', a Vlatka je naglasila i da nju nikada nije sponzorirao Kerum, piše 24 sata.

'Mene, nažalost, nije. Postoje uvjeti za sponzoriranje koje nisam željela ispuniti', rekla je Pokos.

Sudac je od Vlatke uzeo osobne podatke. Odgovorila mu je da radi kao slobodni umjetnik te da je po zanimanju muzikolog. Dodala je i da joj je prosječna mjesečna plaća 8.000 kuna. Od imovine ima stan i auto. Od Alke na raspravi nije tražio nikakve podatke. Nakon ročišta prva je iz sudnice izašla Vlatka uz zaključak: 'Mene više ne trebate.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi