sentimentalna vrijednost

Vječna uspomena: Princ William već skoro tri desetljeća ne skida s ruke poklon svoje majke, princeze Diane

18.09.2022 u 20:18

Bionic
Reading

Britanska kraljevska obitelj posjeduje neke od najskupljih i najglamuroznijih komada nakita, uključujući i satove. Princeza Diana na početku veze s princem Charlesom često je nosila dva sata, a svom starijem sinu je darovala jedan od kojeg se ne odvaja

Posljednjih dana, osobito nakon smrti kraljice Elizabete II, svašta se moglo pročitati i saznati o kraljevskoj obitelji i njihovim životima i navikama. Malo je poznato da njezin unuk ne posjeduje više od jednog sata.

Riječ je o modelu srednje veličine, Omega Seamasteru Diver 300M kakvog je nosio Pierce Brosnan kao James Bond s plavim brojčanikom i čeličnim kućištem, kvarcnim mehanizamom koji je vodootporan do 300 m. Ovakav sat košta oko 3000 funti (oko 26.000 kuna) a slične verzije ovog brenda vrlo su popularne na današnjem tržištu.

Princ William, koji je bio vojvoda od Cambridgea, a sada je službeno princ William od Walesa, nikada ne nosi nijedan drugi sat budući da je to dar njegove majke, princeze Diane.

  • +6
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Voljena majka mu je poklonila sat kad je bio u ranim tinejdžerskim godinama i studirao na koledžu Eton, no nije poznato je li to bio rođendanski poklon ili nagrada za dobra fakultetska postignuća. Inače, William se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti bez ovog posebnog detalja kojeg je među ostalim nosio na dan svog vjenčanja s Kate Middleton te na kraljevskim putovanjima i važnim događajima.

zadnji pozdravi

U redu za posjet lijesu kraljice Elizabete II čeka se i po 14 sati, a kralj Charles i princ William ovako su se zahvalili okupljenim građanima

Pogledaj galeriju