na vjenčanju tina i dine

Vječna elegancija uvijek je prvi izbor Izabel Kovačić, no pažnju su ukrale hit cipele od 9 tisuća kuna od kojih se ne odvaja ove sezone

12.06.2022 u 12:55

Bionic
Reading

Vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije bilo je glamurozno slavlje ljubavi o kojem će se vjerojatno još dugo pričati, a njihovim uzvanicima, osim uživanja dobroj atmosferi, bila je to prilika za pokazivanje pomno odabranih stajlinga. Poglede je i ovog puta upečatljivom kombinacijom privukla Izabel Kovačić

Mateo Kovačić, naš proslavljeni nogometaš koji trenutno igra za Chelsea i njegova prekrasna supruga Izabel bili su među brojnim uzvanicima na vjenčanju u Varaždinu gdje su se Tin Jedvaj i Dina Dragija obvezali na vječnu ljubav. Lijepa Izabel, poduzetnica te velika zaljubljenica u modu i ovog puta pomno je odabrala svoj stajling.

Izabel koja je ljubiteljica elegancije i ženstvenih krojeva, ovog puta je posegnula za malom crnom haljinom u glamuroznom izdanju. Tako je izbor pao na crnu, dugu haljinu bez naramenica te vrlo jednostavnog i pročišćenog kroja.

No ta jednostavnost bila je nadomještena vrlo efektnim detljim u vidu visokog proreza koji je otkrivao njezine vitke noge te crnog perja koje je prekrivalo gornji dio haljine.

Bujnu kosu Izbael je djelomično zavezala visoki rep, a ostatak ostavila da slobodno pada, a crnu eleganciju 'razbila ' je ružičastim i vrlo trendi detaljima.

Tako je u ruci nosila Lady Dior torbicu, a ispod haljine nazirale su se cipele koje su vrući hit sezone, model za kojim uzdišu gotovo sve zaljubljenice u modne trendove.

Naime, riječ je o Medusa Aevitas platformama s potpisom modne kuće Versace. Iako im je cijena oko 9 tisuća kuna, a poveća platforma ne olakšava hodanje, ovaj model doslovce je zaludio modne influencerice i sve one koji prate trendove.

Svoje primjerke pokazale su nedavno i Sonja Kovač i Lana Klingor, a Izabel je svoj model u nude nijansi prije ovog vjenčanja odjenula na jednom događaju u Splitu.

veliki dan

Vjenčanje Tina Jedvaja i Dine Dragije bio je događaj za pamćenje, a fotografije otkrivaju detalje glamuroznog slavlja

Pogledaj galeriju