OBITELJSKi prizori IZ LONDONA

Mateo Kovačić raznježio fanove: Pokazao kako su izgledali prvi koraci sina Ivana na stadionu Chelseaja

25.05.2022 u 19:46

Bionic
Reading

Naš proslavljeni nogometaš koji trenutno igra za Chelsea objavio je neodoljive fotografije sa svojom suprugom Izabel Kovačić i njihovim nasljednikom, koji su došli na stadion Stamford Bridge povodom kraja premierligaške sezone

Na jednoj od fotografija Mateo Kovačić pozira sa svojom suprugom Izabel Kovačić dok se na drugoj vidi njihov preslatki mališan koji šeta stadionom dok ga mama Izabel pridržava. Za tu prigoduzablistala je u uskoj crnoj pripijenoj haljini uz prorez na trbuhu.

'Stamford Bridge, hvala na podršci. Ivanu se jako svidjelo’, opisao je te prizore naš nogometni reprezentativac, a nema tko se nije oduševio Kovačićima. Jedan od najomiljenijih domaćih parova postali su roditelji 12. listopada 2020 godine. Izabel je rodila carskim rezom. sredinom srpnja prošle godine krstili su sina Ivana kojem je kum bio Luka Modrić.

Par nerijeko pokazuje svoje idilične obiteljske trenutke na društvenim mrežama, premda je Izabel ranije priznala da je pomalo plaše. Smatra da se 'nitko nikada ne može pomiriti s time da postoje ljudi koji će imati potrebu gledati, kritizirati i pozivati na red zbog onoga što je jednostavno nečiji život'.

Izabel i Mateo Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL