NAGRADNJAČA

Vitafest vam poklanja ESI Melatonin Pura

10.10.2013 u 09:13

Bionic
Reading

U Zagrebu se od 11. do 13. listopada 2013. po drugi put održava sajam zdravlja Vitafest. Cilj sajma je promocija i očuvanje zdravlja te podizanja kvalitete života.

U okviru ovogodišnjeg VITAFESTA posjetitelji će u Hypo centru u Zagrebu kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista, opustiti se kroz praktične radionice masaže, zabaviti se kroz kvizove i radionice za djecu te upoznati proizvođače zdrave hrane uz mogućnost degustacije njihovih proizvoda. VITAFEST je sajam namijenjen cijeloj obitelji.

ESI Melatonin Pura® je dodatak prehrani namijenjen osobama koje imaju poteškoća sa spavanjem. Sadržaj čistog melatonina, hormona koji se prirodno nalazi u organizmu i koji se luči iz epifize kada padne mrak kako bismo mogli zaspati, osigurava prirodnu metodu suzbijanja poteškoća sa spavanjem, a bez izazivanja ovisnosti. Melatonin Pura® nema utjecaj na psihičko stanje organizma i prikladan je za sve uzraste. Osobito se preporučuje osobama koje rade u noćnim smjenama, osobama pod utjecajem jet laga ili onima koji uslijed pojačano stresnih stanja imaju poteškoća s usnivanjem.

U sklopu sajma Vitafest, sponzor Pharmatheka Consult poklanja 10 pakiranja ESI Melatonin Pura® od 5mg.

Dobitnici će svoje poklone preuzimati na Info pultu sajma Vitafest od 11. do 13. listopada 2013. u Hypo centru, Slavonska avenija 6, Zagreb u radnom vremenu sajma – petak i subota od 10:00h do 19:00h, a u nedjelju od 10:00h do 18:00h uz predočenje osobne iskaznice.

Nagradu su osvojili:

Barbara Bunjevčević
Vanja Babaj
Maja Barić
Kristina Karas
Vlado Gašpić
Jelena Matošević
Vanja Palić
Tihana Rabuzin
Andrijana Šamal
Ružica Horvat