U novom INTERVJUU

Više od modnog izričaja: Angelina Jolie otkrila zašto obožava nositi balonere

06.12.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Angelina Jolie poznata je po mnogo čemu. Ona je nagrađivana glumica, redateljica, majka, poduzetnica i filantrop, ali i dama s najsofisticiranijom garderobom u Hollywoodu

Brojnim dizajnerskim imenima i fashionisticama, Jolie predstavlja veliku modnu inspiraciju, a u novom intervjuu priznala je da se njezin smisao za modu svodi na praktičnost i želju da se sakrije od svjetla reflektora.

'Mama sam i potpuno sam se stopila s tom ulogom', izjavila je za WSJ. Magazine govoreći o tome zašto se odijeva tako kako se odijeva.

Jolie se često oslanja na bezvremenske komade s potpisom Chanela, Saint Laurenta i Celinea za svoje jednostavne, a šik kombinacije. Njezini street style lookovi obično se sastoje od hlača širokih nogavica ili kratkih haljina - u crnim, bijelim ili nude tonovima - udobnih džempera, elegantnih štikli, finog zlatnog nakita i, vrlo često, balonera.

  • +2
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'Moja kći se često šali da nosim previše balonera' priznala je no ovu bezvremensku jaknu ne vidi kao modni izričaj već sredstvo za skrivanje.

Što se karijere tiče, Jolie je uvijek fokusirana. Nastavlja svoj filantropski rad s Ujedinjenim narodima, uglavnom usmjeren na izbjegličku krizu. Potpisana je na raznim filmskim projektima; producira Broadwayski mjuzikl 'The Outsiders', koji stiže u travnju i paralelno radi na svojoj održivoj modnoj liniji, Atelier Jolie.

'Jednostavno ne mogu prestati raditi', kazala je o svojoj radnoj etici, priznavši da su ljudi oko nje s podsmjehom dočekali vijest njezinom radu na modnom brendu.

'Cijeli svoj život nikada nisam bila ni na jednoj modnoj reviji ili Met Gali', istaknula je, unatoč činjenici da je za svoje lookove za hod crvenim tepihom često surađivala s renomiranim dizajnerskim brendovima. Umjesto da slijedi trendove, rekla je: 'Volim individualnost i volim slobodu'.