inovativan proizvod

Više nije nemoguće! Vratite prirodnu boju sijedoj kosi

30.12.2022 u 18:38

Bionic
Reading

U teoriji, većina ljudi primijeti prve sijede već u tridesetima. U teoriji. U praksi, iz genetskih razloga sijede se nekima pojavljuju već u adolescenciji ili čak i ranije. I očito, možda zbog stresa, naša generacija ima tendenciju pronalaziti sijede u svojoj kosi puno ranije nego prethodne generacije - često već s 25 godina

Do sada, osim bojenja i štetnog iščupavanja sijedih, nije bilo rješenja. No, Phyto nudi inovativno rješenje koje bi moglo biti pravi gamechanger! Phyto RE30 inovativan je proizvod kojeg možete kupiti putem Delmerion webshopa i u Mullerima diljem Hrvatske.

Što je i kako funkcionira Phyto RE30?

Patrick Ales stvorio je brand Phyto 1967. godine, donoseći najnaprednija rješenja u službi njege kose, pružajući korisnicima iznimne proizvode s 95% sastojaka biljnog podrijetla.

RE30, revolucionaran proizvod, prvi takve vrste u svijetu, repigmentira sijedu kosu i vraća joj prirodnu boju uklanjajući uzroke sijedih u samom korijenu. Sastoji se od čak 98% prirodnih sastojaka koji čine ovaj kultni PHYTO proizvod.

Bez konkurencije na tržištu, rezultat je šestogodišnjeg istraživanja. Tehnologija se bazira na RE30 peptidu i ekstraktu ljubičastog tulipana, a u stanju je ponovno pigmentirati kosu u korijenu uz vraćanja snage i fleksibilnosti. RE30, imitirajući protein Alpha MSH prirodno prisutan u organizmu, vraća kosi prirodnu boju u korijenu i ujedno je štiti od buduće depigmentacije.

Kada počinje djelovati i kako se koristi?

Nanosi se na suho ili netom oprano vlasište - jednom na dan, 8 potisaka jednakomjerno raspodijeliti raspršivačem, i ne ispire se.

Jedna bočica dovoljna je za jedan mjesec upotrebe.

Za optimalan rezultat preporučuje se tromjesečni tretman, bez prekida. Proizvod je nemasne teksture, decentnog mirisa, bez silikona i bez pigmenata za bojenje.